zondag 16 september 2012

Van Nashville naar Memphis


Na het ontbijtje in ons hotel was het tijd om uit te checken en te vertrekken naar Memphis. Dat was ongeveer 3,5uur rijden, onderweg nog even geluncht en gezocht naar een goede deal voor een hotel in het centrum van Memphis.

Nadat we ingecheckt waren in het hotel (kregen een mooie kamer met 2 persoonsbed en uitzicht op Memphis) lonkte het zwembad maar wilden we toch eerst de stad in. We kwamen er echter vrij snel achter dat Memphis overdag niet heel gezellig is. We zijn nog even wat winkeltjes binnen geweest in Bealestreet en daarna namen het trammetje wat door het centrum rijdt terug naar ons hotel.






In de hotelkamer hebben we nog even telefonisch een tour geboekt voor de volgende dag. We besloten een sightseeing Memphis tour te doen en ‘s middags op eigen gelegenheid naar Graceland te gaan.

‘s Avonds zijn we weer de stad in geweest en hebben bij een heerlijk restaurant gegeten na een tip van de trambestuurder. 



Daarna natuurlijk naar Bealestreet, heel gezellig. Persoonlijk vond ik de muziek in Nashville veel beter, maar het relaxte van Bealestreet was ook erg aangenaam. Eerst buiten op een terras wat gedronken en daarna een kroegje in waar dueling-piano’s aan het spelen waren, klonk echt heel goed!!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten