donderdag 13 september 2012

Nashville en State Fair


Vandaag was het tijd een dagje Nashville. Wij hadden een wandeling van 1,5uur geboekt met een gids. We liepen een stuk over Broadway en de gids kon mooi vertellen over diverse gebouwen en winkeltjes. Daarna gingen we naar Ryman, een auditorium. Ooit gebouwd als kerk maar al snel werd het een concertzaal waar menig grote country ster heeft opgetreden.











-->

Daarna gingen we met een bus de stad door, was niet heel interresant en we eindigden bij de Country Music Hall of Fame. Hier hebben we een heerlijk late lunch gegeten, eindelijk een echt lekker restaurantje gevonden! Het is een museum helemaal gericht aan country artiesten. Ik kon vele namen niet, haha, maar het was wel mooi om te zien en het verbaasde mij vooral dat de country muziek eigenlijk nog helemaal niet zo oud is!






Na ons omgekleed te hebben lieten we de auto voorrijden en gingen we naar de State Fair van Tennessee. We wisten niet precies wat we konden verwachten, maar alles wat we verwachten ging het te boven! Het was een soort kermis met allemaal oude krakkemikkige attracties maar daarbij hadden ze ook heel grote hallen waar ' de beste, de grootste, de lekkerste en de mooiste ' waren uitgestald Het beste hooi, het mooiste vogelhuisje, de mooiste boon, de grootste watermeloen, de mooiste kip, het lekkerste taartje enz. Echt zo geweldig om dat allemaal eens in het echt te zien, ik kende het alleen van de tv.




















Toen we verder liepen kwamen we bij het mooiste van de fair uit, een biggen-race, haha, echt briljant. En iedereen roepen en gillen voor 'jouw'  big!





Na de fair zijn we weer even de stad ingedoken en hebben wat drankjes gedaan op Broadway




1 opmerking: