donderdag 13 september 2012

Smoky Mountains - Nashville


Vandaag was het tijd voor de Smoky mountains. We hebben een stuk van de Cades Cove gereden maar dat was bumper aan bumper en we vonden het uitzicht ook niet heel bijzonder. In ons boekje stond een trail naar een waterval, die wilden we wel gaan lopen, was 2,5 mile. Toen kwamen we echt in een mooi stuk van de Smoky mountains, dat was echt genieten!








Er stond 2,5uur voor one-way maar wij liepen het in een uurtje, die Amerikanen kunnen dat ook niet inschatten zeg, haha! Na deze tour zijn we in de auto gestapt richting Nashville. Echter kwamen we niet helemaal lekker uit, er stond een weg op de parkmap die wij haalden bij het visitors center, maar er stond niet op dat die weg een dirth road was. En, daarna werd het nog heftiger, een one-way waar je alleen in mocht als je 4D had en een jeep die hoog genoeg was. Hadden wij natuurlijk beide niet, maar wij durfden het avontuur wel aan. Daar hebben we soms best even spijt van gehad, het was heel stil in de auto en we waren heeeeel blij dat we na 8 miles weer asfalt zagen, haha!




 
Na een stop bij de Mac (voor gratis internet, maar dat deed het niet…) gingen we verder richting Nashville. Onderweg kwamen we nog een DQ tegen met gratisi wifi dus daar ‘ moesten’  we natuurlijk even een ijsje halen. We hebben gezocht naar een hotel voor de avond in Nashville en dan het liefst in het centrum. Die hebben we gevonden en we hadden er ook een coupon van gevonden in het Tennessee visitors center. Dat scheelde ons zomaar 30 dollar per nacht. Na ons omgekleed te hebben waren we klaar voor het nachtleven in Nashville. We hebben eerst (weer niet lekker) gegeten en daarna gingen we de kroegjes in. Persoonlijk viel het mij wat tegen, het was toch wat massaler dan ik had gedacht, ik miste een beetje het plattelandsgevoel. Maar, het was wel gezellig.

2 opmerkingen:

  1. Cades Cove is inderdaad niet het mooiste stukje, maar wel grootste kans op beren ! Jammer dat het zo druk was. Maar toch een mooi avontuur van gemaakt !

    Het eten is nog geen succes begrijp ik; toch maar weer een Outback of Longhorn proberen ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, idd, we zitten met smart te wachten op een Outback !!

    BeantwoordenVerwijderen