donderdag 13 september 2012

Dollywood

Tijd voor Dollywood, een park waar we beide enorm naar uitgekeken hadden! We waren op tijd ( te vroeg ) wakker maar moesten nog ontbijten. We wilden in Pigeon Forge wel wat anders proberen dan een Cracker Barrel, dus het werd een Flap Jacks. Ton vond het wel lekker maar ik vond het niet te eten en ook best prijzig. Volgende keer toch maar een hotel met ontbijt erbij!

We waren om half 10 in Dollywood terwijl het pas om 10:00uur open zou gaan. Toch konden we al naar binnen en was er gelijk entertainment. Een bluegrass/country groepje van 3 man die enorm goed konden spelen en zingen (alle entertainment was erg goed in Dollywood) Dat was dus genieten en voor we het wisten was het 10uur.



 
Het viel ons al op dat wij ongeveer de jongste in het park waren, dus erg druk bij de achtbanen zou het vast niet worden. We genoten van alles wat we zagen in het park, zo mooi, zo groen! Bij de eerste attractie gingen we naar binnen en dat bleek een indoor coaster te zijn met een lange darkride vooraf, haha. Daarna door naar de volgende achtbaan. En toen naar  the American / Flying Eagle, de nieuwste baan van het park. Daar was het niet druk, maar ik zag er wel mensen inzitten waarvan ik niet zou weten of ze nog wel zouden leven bij terugkomst, haha!











 
We hebben enorm genoten van diverse optredens en van het mooie park. Op dit moment niet de tijd om heel uitgebreid verslag te doen, dus, hierbij de foto’s!!











 
Toen we klaar waren in Dollywood zijn we nog even wezen shoppen (Tonnie heeft weer wat Levi’s gekocht) en daarna naar het kerstwinkeltje gereden. In Pigeon Forge zit een van de grootste kerstwinkels van de USA (de wereld?) Het viel ons wat tegen, maar toch hebben we wat leuke ornamentjes gekocht.






 
‘s Avonds zijn we uit eten geweest in een restaurant dat beweerde de beste ribs in town te hebben, maar dat viel nog een beetje tegen. Dus er was nog plek voor een ijsje, welke we gehaald hebben bij Baskin and Robbins, heerlijk !! Dat ijsje hebben we opgepeuzeld terwijl we langs allemaal oude auto’s liepen.



















































2 opmerkingen:

  1. Mooi man, brings back good memories.

    Hebben jullie de Outback in Pigeon Forge over het hoofd gezien?

    Groetjes,

    Roger

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tonnie viel voor ' the best ribs in town' Roger, maar dat viel dus tegen. We hebben nog een bon voor de Outback, die zullen we zsm gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen