maandag 10 september 2012

Atlanta - Carowinds - Pigeon Forge


Vanochtend was ik om 06:00uur al wakker, denk beetje zenuwachtig vanwege de lange trip. We zouden om 08:00uur weggaan en na 4 uur rijden aankomen in Carowinds. Ik vond 08:00uur weg toch wat krap dus we zijn om 07:30 gaan rijden. 






De reis liep erg voorspoedig en we kwamen precies om 12:00uur aan bij Carowinds. Daar zagen we dat het niet heel druk was en besloten we om geen voorkruippas te kopen (goede keuze !!) We hadden binnen een uur al 4 achtbanen gedaan, nauwelijks wachtrijen. 











Nadat we alle achtbanen die wij konden doen hadden gedaan besloten we om 16:30 maar op pad te gaan richting Pigeon Forge. Na 2uur rijden besloten wij het hotel te bellen waar we morgenochtend een overnachting geboekt hadden en zij bleken nog plek te hebben, dus zijn we doorgereden naar Pigeon Forge. Daar zijn we om 21:30 aangekomen, hebben nog een rondje gereden en nu  gaan we zo slapen om morgen te genieten van een dagje Dollywood!

2 opmerkingen:

  1. Mooi begin van de honeymoon. Veel plezier in Dollywood & natuurlijk Pigeon Forge zelf. Dat plaatsje is echt fouter dan fout.

    Groetjes,

    Roger

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie prachtig weer, lekker korte broek, en stralende gezichten !! heerlijk ! Ben benieuwd naar jullie belevenissen in het foute Pigeon Forge ;-)

    BeantwoordenVerwijderen