maandag 10 september 2012

Six Flags over Georgia


Na de eerste nacht werden we rond 07:30 wakker, dag jetlag !! We zouden om 10:00uur Six Flags over Georgia binnen kunnen, dus na een ontbijtje gingen we op pad. We waren voor openingstijd bij het park, dus moesten nog even bij de ingang wachten. Overal zagen we vlaggen van Coca Cola en werden familie en vrienden van de medewerkers van Coca Cola welkom geheten. Wij vreesden het ergste aangezien Coca Cola in Atlanta natuurlijk enorm groot is.





Dus toen wij het park binnen waren heben wij eerst een Flashpass gehaald aangezien wij verwachten dat het enorm druk zou worden. Achteraf was het nergens voor nodig, dus voortaan moeten we eerst even afwachten voor we dat soort dingen besluiten.

We begonnen met een standup coaster, was een leuk baantje. We hadden voor 11:30 al 6 achtbanen gedaan, dat ging lekker snel en die flashpass dus nieteens nodig gehad. Toen wij op 2 na alle achtbanen gedaan hadden werd ineens alles stilgelegd vanwege slecht weer in de regio. Dit duurde en duurde, zelfs de darkride moest stilgelegd worden (!?!!!) We hadden besloten dat als om 16:00uur alles nog gesloten was wij weg zouden gaan. Maar, rond 15:00uur ging alles open konden we onze laatste 2 baantjes doen.










We waren dus lekker op tijd klaar in het park. We zijn nog even wezen shoppen (eerste 2 kerstornamentjes zijn alweer binnen) en hebben bij Walmart een koelbox gehaald. We  hadden niet heel veel trek dus hebben in het foodcourt van de mall gegeten en, er zat een Cinnabon dus die moest ik ook even testen natuurlijk!





We waren op tijd terug in het hotel, nadat we ons hadden opgefrist zijn we nog even naar een DQ (ijsjes winkeltje) gereden en hebben een lekker ijsje gegeten. Daarna op tijd naar bed want de volgende ochtend was het vroeg op.

1 opmerking:

  1. En geen foto van Dairy Queen ijsje ??? En wel van Coldstone (zat die in pretpark) ?

    BeantwoordenVerwijderen