maandag 17 september 2012

Roadtrip van Memphis naar Fort Smith

Vandaag hadden we nog geen echte planning. Afgelopen dagen hadden we bedacht dat het misschien wel leuk was om naar Silver Dollar City te gaan ( = een pretpark ) dat was tenslotte maar 500km van Memphis :D Het park zou om 12:00uur open gaan dus we konden 's ochtends vroeg die kilometers wel maken. Helaas gooide het weer roet in het eten want het zou de hele dag regenen in de regio van het pretpark. Een pretpark in de regen, daar hadden wij niet zoveel zin in, dus besloten we om via een natuurpark, Hot Springs ( waar ook een pretpark zit ) richting Fort Smith te rijden.



We moesten eerst even ontbijten want we hadden vandaag geen ontbijt bij het hotel. We hebben ontbeten bij een Wafflehouse, mwah !




De dag begon droog maar al snel begon het te regenen en het heeft de hele dag geregend / gemiezerd. We hadden ook nog een Detour, deze was aangeraden bij het visitors center van Arkansas. Was een leuke route door dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan.







De regen was echt heel jammer want volgens ons was het park best mooi en zouden we mooi uitzicht kunnen hebben. Het park was voornamelijk gericht op de warm water bronnen, dat was wel bizar, gewoon warm water wat uit de bergen stroomt ( ongeveer 56 graden )







Amerika zou Amerika niet zijn als we ook met de auto het park door konden rijden, dus dat hebben we gedaan, zaten we lekker droog. Maar we hadden natuurlijk liever een stuk in de natuur gelopen. Ook het pretpark hebben we overgeslagen ivm het slechte weer.





Toen we weggingen uit het park besloten we om bij een Outback te gaan eten, deze bleek te liggen in Fort Smith. Bij aankomst moesten we even wachten, het was hartstikke druk. Maar na 10minuten konden we aan tafel en hebben we heerlijk gegeten. Tonnie heeft van zijn schoonmoeder voor zijn verjaardag ( in april ) een Outback - giftcard gekregen en die hebben wij gebruikt, nog bedankt mam!!







Tijdens het wachten op het eten hebben we nog even gezocht naar hotels in de regio maar we konden lastig eentje vinden die aan onze voorwaarden voldeed (goedkoop en perfect zoeken wij ;) ) Tegenover de Outback zat het Aspen hotel & suites. Daar zijn we naar binnen gelopen en zij hadden een kamer beschikbaar. Iets boven ons budget, maar we hadden geen zin om verder te zoeken. Toen wij op onze kamer kwamen stonk deze enorm naar de rook. Dus Tonnie naar de lobby terug om dat te melden en te vragen om een andere kamer.

Hij kwam terug met een grijns op zijn gezicht, we waren geupgrade naar de presidental suite. Dat was nog eens luxe !! Een aparte kamer met toilet, grote zithoek / keukentje en openhaard. En in de andere kamer ons kingsize bed met openhaard, mega bubbelbad, toilet en een douche met 2 douchekoppen. Wij hebben dus een heerlijk relaxed avondje gehad !!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten