maandag 17 september 2012

Frontier City + Route 66


Na een nachtje heerlijk geslapen te hebben ( dat lukt trouwens tot nu toe overal wel goed ) begonnen we aan een nieuwe roadtrip dag inclusief een pretpark, Frontier City, wat we hadden gevonden op internet. Het parkje ligt in Oklahoma City, op 3uur rijden vanaf Fort Smith. Er was niet zo heel veel te doen, maar toch 2 unieke achtbaantjes gedaan.






Omdat we 1 achtbaantje niet in mochten besloten we om geen geld in het park meer te besteden en te gaan eten bij een Ihop aan de overkant. Waren we beide nog nooit geweest en persoonlijk dacht ik altijd dat het een aggenebis ding was, maar viel enorm mee. Was zelfs nog erg netjes van binnen en we hebben heerlijk geluncht.


Onderweg komen we veel trekkers tegen die dezelfde trekkers op een soort trolly vervoeren, handig


En we waren natuurlijk ook even gestopt bij het visitors center en Tonnie moest even wat ijs klein maken, ons ideetje van gisteravond (ijsklontjes bewaren in de vriezer) werkte niet heel goed



De huizen worden hier op een andere manier gebouwd dan in Europa


En er moest ook nog even gepind worden, via de drive-true natuurlijk, hihi!



Na de lunch hebben we een stuk route 66 afgereden, was echt heel mooi ! En ook zo rustig, we hebben overal foto’s gemaakt en genoten van het uitzicht.














Rond half 6 gingen we op zoek naar een slaapplaatsje, we zochten eerst in Clinton, maar daar hadden ze echt heel weinig hotels, dus besloten we nog een stukje door te rijden neer Elk City. Een stadje waar we nu zijn en waar we in een simpel motelletje slapen.

Het valt tot nu toe best mee, maar ik ben toch meer een luxe poppetje, ook het ontbreken van een fohn is niet handig. Maar goed, dat zijn problemen voor morgen. We verwachten vroeg wakker te zijn ( er staan hier diverse vrachtwagens op de parkeerplaats en die zullen vast vroeg vertrekken) Maar, is niet erg, dan kunnen wij ook vroeg op pad voor onze volgende roadtrip. Voor morgen staat er 700 kilometer op het programma.

Overigens kwamen we er vanavond ook achter dat er een stuk spatlap van de auto mist. Ik ben over een dier/ding heen gereden op de snelweg en het was idd wel een klap maar verder merkten we niks. Mocht het morgen erger worden ( er zit ook een strip los aan de zijkant) dan gaan we onze wagen ruilen. Ik heb het weer bewezen hoor wat de ambtenaar zei: Met Ingrid is het nooit saai ;-) 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten