dinsdag 28 augustus 2012

Honeymoon !!!!!!

De laatste dingen voor ons huwelijk ( 1 september ) moeten we nog regelen, maar, onze huwelijkreis staat ook voor de deur!

Volgende week vrijdag vertreken wij naar de USA. We vliegen op Atlanta en 3 weken later terug vanaf Los Angeles. Een route van ruim 5000km en een heel stuk Route 66 !

We hebben een mooie constructie, eerst gaan we met de trein van Rotterdam naar Antwerpen en daarna vanaf Antwerpen naar Schiphol. Dit was per persoon bijna 300 euro goedkoper, is ook wel wat langer reizen, maar dat hebben we er wel voor over. We hebben nu een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Atlanta en terug rechtstreeks vanaf Los Angeles naar Amsterdam. We zouden vanaf Amsterdam ook de trein weer kunnen pakken naar Antwerpen (of uitstappen in Rotterdam) maar waarschijnlijk worden we opgehaald op Schiphol, wel zo leuk!



In Atlanta bezoeken wij op zaterdag Six Flags over Georgia. Dan gaan we zondag naar Carowinds en maandag naar Dollywood.

Het zijn 3 pittige dagen, maar het kon niet anders ivm de openingstijden van de parken (ze zijn doordeweeks niet meer open)

Na Dollywood ligt de planning t/m Grand Canyon open. Eerlijk gezegd hebben we ons daar ook nog niet in verdiept. Dus wat we zullen zien onderweg zal een verrassing zijn. We bezoeken zeker Nashville en Memphis, maar wat daar allemaal te doen is zullen we ter plaatse ondervinden.

Best spannend maar ook heel avontuurlijk voor ons. In ieder geval vergt deze reis een stuk minder voorbereiding dan naar Maleisie, wat is de USA toch een heerlijk makkelijk land om naar toe te gaan op vakantie!

Vanaf de Grand Canyon gaan we via Monument Valley naar Page. Vanaf Page naar Zion en de laatste dag van de nationale parken is voor Bryce. Vanaf Bryce rijden we naar Las Vegas, daar gaan we 2 dagen relaxen en genieten van die bizarre stad. Na 2 dagen rijden we door naar Los Angeles waar we in een hotel zitten op loopafstand van Disneyland. Hier zullen we 5 dagen blijven.

Natuurlijk zullen we proberen jullie op de hoogte te houden van onze belevenissen!!

Nog even ons routekaartje:


De route Atlanta - Los Angeles

Geen opmerkingen:

Een reactie posten