zondag 23 oktober 2011

Mangrove


Aangezien het hier op dit moment regen-uurtje is, zetten we het volgende verslag nu gelijk maar online!

Vandaag werden we om 09.00uur opgehaald om naar de mangrove te gaan. We ontbeten bij ons vaste tentje, The Breakfast Club. 




Waar we ook in Maleisie eten, ons eten wordt nooit tegelijk geserveerd. Erg irritant, maar, je raakt eraan gewend. Voorgerecht hoofdgerecht is ook een issue want die worden vaak tegelijkertijd geserveerd. Maar, verder klagen we niet hoor, het eten is hier tot nu toe overal prima!



Bovenstaande boot ligt op de grens van Maleisie met Thailand.

We reden naar de andere kant van het eiland en vanaf daar gingen we verder met een snelle boot. Als eerst gingen we vissen voeren, maar de vissen waren lang niet zo indrukwekkend als gister met het duiken.





Daarna gingen we arenden spotten. Arenden zijn het boegbeeld van Langkawi en toen we de enorme hoeveelheid arenden zagen wisten we ook waarom!



 Onderweg kregen we nog een flesje water met een mooie boodschap:



We vaarden heel de tijd door de mangrove, erg mooi. De mangrove heeft ervoor gezorgd dat de tsunami in Langkawi maar 1 dode ten gevolge had.








Daarna vaarden we nog door een grot, liepen we door een vleermuizengrot, zijn naar een viskwekerij geweest en hebben we geluncht en nog even op een strandje gelegen. Het was een heerlijke dag met prachtig weer.














Toen we bij het resort terugkwamen hebben we heerlijk gezwommen en wat gelezen. Op dit moment regent en onweert het hier, dus we wachten nog even voor het dorpje ingaan om iets te eten. Morgen verlaten we helaas dit mooie paradijs weer en gaan we naar Kuala Lumpur waar we de laatste dagen van onze vakantie zullen blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten