zondag 23 oktober 2011

Langkawi


 De volgende ochtend was ik vroeg wakker, vanwege die vleermuizen. We hadden het bij de receptie gemeld en zij zouden er wat aan gaan doen, gelukkig hebben we van kamer mogen ruilen, alleen nu geen gedeeltelijk zeezicht meer maar meerzicht. We hebben geen ontbijt bij het resort, dus liepen we het dorpje in om voor nog geen 5euro (in totaal!) te ontbijten. 



Daarna terug naar het resort waar we heerlijk op een ligbedje gelegen hebben en wat hebben gezwommen. 







Rond een uur of 2 gingen we naar de cablecar die ons naar een top van een berg bracht waar je prachtig uitzicht kan hebben. Helaas betrok de lucht en hebben wij erg weinig van het uitzicht kunnen genieten. Daarna was het tijd om Jolien en Jeroen te bellen om een drankje te doen met z’n viertjes. Via Facebook hadden Jolien en ik gezien dat we beide naar Maleisie op vakantie gingen en dat we toevallig dezelfde dag op Langkawi zouden zijn. Jolien is mijn vroegere ski-vriendinnetje en het was zeker 6jaar geleden dat we elkaar voor het laatst gezien hadden. Het was een super gezellige middag!! Ook nog even bij hen in het resort gekeken, wat er ook prachtig uitzag!





Toen we weer bij ons in het resort waren besloten we naar het dorpje te lopen en daar lekker te eten. Ook hadden we voor zaterdag en zondag een tourtje geboekt!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten