woensdag 26 oktober 2011

Kuala Lumpur

Vanochtend ontbeten we bij de Dunkin Donut, dat was erg lekker. KL heeft niet veel bezienswaardigheden, we zijn met de hop on hop off bus naar het onafhankelijkheidsplein gegaan en vanaf daar via Chinatown naar het winkelcentrum met achtbaan gelopen. Wij hadden gelezen dat KL erg loop-onvriendelijk was, maar dat is ons hartstikke meegevallen. We hebben alles goed lopend kunnen doen, ja, soms moet je even oppassen want dan zit er ineens een gat in de stoep, maar verder valt het mee. Ook het oversteken gaat goed en het verkeer staat lang niet zo vast als wij hadden gedacht. Onderstaand wat foto's van KL, ik kan er verder ook niet veel over vertellen :D













 In sommige winkels kan je nauwelijks lopen!

Ook de instructies achterop zijn in mooi Engels vertaald!

In het shoppingcenter met achtbaan hebben we natuurlijk de achtbaan gedaan. Ook hebben we nog wat geshopt, maar, weer niks gekocht. De prijzen zijn bijna gelijk aan NL (op merkloze-shirtjes na, die zijn erg goedkoop, maar als je bij de Zeeman een shirtje koopt is deze natuurlijk ook goedkoop) alleen de Levi's broeken zijn een stuk goedkoper, maar die hebben ze maar tot lengtemaat 32 en ik heb 34 ! We wisten al dat de prijzen niet veel verscheelden, maar konden het bijna niet geloven aangezien ongeveer alles hier enorm goedkoop is. Het is natuurlijk wel jammer, maarja, het shoppen bewaren we wel voor in NL of in de USA!




's Avonds hebben we gegeten bij TGI friday's, dat was heeeerlijk! En daarna nog even naar een mall gelopen vlakbij de Petronas towers, want ik dacht dat daar een Cinnabon zat, maar helaas, geen Cinnabon gezien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten